Hirdetéseink - 2017. 10. 08.

 

H I R D E T É S E I N K

Magyarok Nagyasszonya ünnepe – 2017. október 8.

 

Templomunkban a katekézis-sorozat holnap, okt. 9-én este 7-kor kezdődik, és minden hétfőn és csütörtökön november végéig tart.

Október hónapban mindazokon a napokon, amikor esti szentmisénk van, előtte, ½ 6-os kezdettel a rózsafüzért imádkozzuk.

„40 nap az életért” címmel tart a nemzetközi imádság és böjt a mag-zati élet védelmében. A Szent István kórház főbejárata előtt informá-ció és csendes, imádságos jelenlét november 5-ig. 

Pénteken, október 13-án a fatimai jelenések 100. évfordulója. Ezen a napon d.e. 11 órakor a Soroksár-újtelepi Szúz Mária templomban püspöki karunk mutat be ünnepi szentmisét. Pénteken és szombaton egésznapos programok várják az ide érkezőket. – Pénteken este 9 órakor a BONUM televízió – Magyarországon egyetlen alkalommal – bemutatja a „Harmadik fatimai titok” cimű dokumentumfilmet.

Jövő vasárnap ünnepeljük templomunk felszentelésének 81. évfor-dulóját. A d.e. 11 órai szentmisén emlékezünk az 50 éve elhunyt Dr. TÖTTÖSSY MIKLÓS atyára, az egyházközség alapító és szervezőjére, a templomépíttető plébánosra. Ez alkalommal helyezzük el úrnáját templomunk úrnatemetőjében.

A hónap második vasárnapján szentmisék végén a Szent Antal szobornál lehet önkéntes egyházközségi hozzájárulásunkat rendezni.

 

Adoremus, októberi imafüzet a sekrestyében kapható.